Reviews

De yogareis was heel bijzonder, Linda en Edwin zijn zeer gastvrij en gezellig! Ze ontzorgen je volledig waardoor de reis extra ontspannen is. Ik had een hotstonemassage bijgeboekt wat zeker een aanrader is! Ik heb yoga-ervaring waardoor de yoga goed te doen was, maar iedereen kon op het eigen niveau meedoen. Iedereen was een stuk soepeler na deze heerlijke dagen. Het voelt de hele dag zo luxe aan, alleen de villa waar we verbleven was al geweldig mooi! Ook gaven Linda en Edwin goede tips voor mooie strandjes en handige parkeerplaatsen. Kan niet wachten om terug te gaan!

Liefs Sara


De yoga reis was voor mij een super gezellige en ontspannen week met een leuke groep op een prachtige plek in Ibiza. Heerlijk elke ochtend in de zon te starten met een yoga les naast het zwembad. Daarna stond er een uitgebreid lekker ontbijt klaar. Genoten van de gastvrijheid, de professionele yoga lessen en hot stone massage van Linda en de met zorg bereide maaltijden van Edwin. 

Ik had al wat yoga ervaring maar ben door deze reis zeker in beweging gezet van yoga een dagelijkse gewoonte te maken. Het levert mij zoveel op!

Ik voel me door deze reis opgeladen en geïnspireerd! Bedankt! Els


De yogareis naar Ibiza was overweldigend en onvergetelijk! Goed georganiseerd en gemoedelijk, aan alles was gedacht.

De prachtige locatie, de gastvrijheid van Linda en Edwin en het heerlijke eten zorgden voor veel gezellige momenten. De yogalessen waren heel fijn, ontspannend en op de prachtigste plekken. De hotstone massage is echt een aanrader. Voor herhaling vatbaar!

Liefs Marjolein


Wat een heerlijke yoga-vakantie op Ibiza: mooie villa, fijne yogalessen en goed verzorgde maaltijden. Ik heb redelijk wat ervaring met yoga, maar in de zon met een matje aan het zwembad of het strand is echt een andere beleving. Een heerlijk onbezorgde vakantie om helemaal zen van terug te komen. Namaste Linda en Edwin!

Judith


de yoga-vakantie kwam voor mij op een goed moment in mijn leven. Tijdens mijn scheiding had ik nog geen tijd en ruimte voor mezelf gehad. De rust, de aandacht, de liefdevolle verzorging van Linda en Edwin was echt helend ❤️

Anne-Marie 


Voor de eerste keer op yogareis met een groep vriendinnen naar Ibiza. Mijn verwachtingen waren al hoog gespannen na het lezen van de brochure, maar alles was in het echt nog mooier dan verwacht. De villa, de plek en het uitzicht. De fijne yogalessen van Linda in de buitenlucht. En de goede zorgen en catering van Linda en Edwin zorgden ervoor dat wij alleen maar hoefden te ontspannen. In een woord geweldig! Volgend jaar wil ik weer 😊.

Femke