Klankschalen

Klankschalenbehandeling

Wil je vol nieuwe energie verder? Doe jezelf dan eens een klankschaal-sessie cadeau.

Alles in de natuur bestaat uit trillingen en je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, vandaar dat je geluidstrillingen niet alleen hoort, maar ook kan voelen. Trillingen van klankschalen masseren zo de cellen in je lichaam, een innerlijke massage aan je lichaamscellen dus eigenlijk. Door de trillingen van de klankschalen wordt het water in je lichaam in beweging gezet waardoor je spanningen, stress en pijn beter los kunt laten. Tegelijkertijd gaat er meer zuurstof naar je organen waardoor je immuunsysteem een extra boost krijgt. Zie het als een steentje dat je in het water gooit en er kleine golfjes verschijnen, met klankschalen beweegt het water in je lichaam.

Goede klankschalen zijn met de hand geklopt en zijn dus uniek in vorm en trilling. Het geluid van deze instrumenten werkt helend, zuiverend en verruimend op vele lagen in je systeem. Het omhullende geluid brengt je in een meditatieve staat van zijn, tussen slapen en wakker zijn in. Het is een ritueel waarmee oude pijn die zich in jouw lichaam opgeslagen heeft losgelaten kan worden.

Tijdens een klankschalen sessie creëer je ontspanning, verminderen blokkades en herstellen we het zelfgenezend vermogen van het lichaam. We brengen jouw lichaam en geest weer in balas en voegen energie toe.

Een klankschalen sessie is een moment van totale ontspanning in lichaam en geest, dat willen we allemaal wel, toch?

Je mag heerlijk ontspannen en als je merkt dat je wat slaperig wordt, dan geef je daar gewoon aan toe. Je ervaart rust, je hoeft nergens aan te denken en neemt even vrij van je eigen gedachtenstroom.

Ontspanning biedt ruimte voor het oplossen van druk zijn in je hoofd, je eventuele vermoeidheid en stressklachten.

Tijdens een klankschalenbehandeling lig je met je kleren aan op een massagetafel. Fijn is het om makkelijk zittende kleding te dragen zonder grote gespen of knopen.

Klankschalen kunnen een positief effect hebben op:

  • Het in balans brengen van je lichaam en geest
  • Verbetering van je nachtrust
  • ontspanning van je geest
  • verbetering van je concentratie

Klankschalen en zwanger: Het is altijd belangrijk goed naar je eigen lichaam te luisteren, maar in principe is het mogelijk om een klankschalen sessie te ontvangen, trek op tijd aan de bel, mocht je je niet helemaal goed voelen.

Wanneer geen klankschalen: alhoewel het gebruik van klankschalen in principe niet schadelijk is, is het soms toch af te raden, zoals bij epilepsie, trombose, psychoses, ernstige hartklachten, een pacemaker, tijdens chemobehandelingen, bij hoge bloeddruk of heftige spataders.

Klankschalen behandeling:

30 min €47,50

60 min €75,-

(klankschalen in combinatie met massage is ook mogelijk: 60 min €75,- en 90 min €90,-)

Waar: Voerendaal – Simpelveld

(vraag naar de voorwaarden, wanneer je 5 behandelingen binnen een half jaar boekt, krijg je de 6e cadeau van mij)