Over mij

Ik ben Linda Leclair en ben zelf al vele jaren bezig met yoga. Niet altijd even frequent, maar door de jaren heen kwam het altijd weer op mijn pad. Nu ben ik inmiddels werkzaam als teacher omdat ik ook graag anderen wil laten ervaren wat yoga voor je kan doen en hoe fijn het is voor zowel je lichaam als je geest. Bewust vertragen, je aandacht naar je adem laten gaan, zien wat er ontstaat, zo fijn om te zien hoe ontspannen en relaxed mensen na mijn les zijn.

En naast yoga zijn er nog meer manieren om jouw beste versie van jou te laten zijn. Door het masseren geef ik jou een heerlijk, ontspannen welness momentje voor jou zelf. Een cadeautje aan jezelf, daar zijn we stiekem allemaal wel eens aan toe. Diverse soorten massage, maar ook de ontspannen klanken van de klankschalen of het reseten van jouw body & mind tijdens een acces bars behandeling.

Heel fijn om steeds meer tijd te kunnen besteden aan het rust bieden aan jouw hoofd en lijf, aan het bijdragen aan dat ontspanningsmomentje waar je zo naar uitgekeken hebt. Mag ik jou ook eens opladen en laten ontspannen, relax and reload!

Ook als je behoefte hebt aan een uitgebreidere ontspanning, we kunnen samen kijken wat we kunnen combineren voor jou. Wat dacht je van een mindfull wandeling in de natuur met een meditatie moment gevolgd door een kopje thee en een ontspannen massage of behandeling. Graag kijk ik samen met jou naar de passende mogelijkheid.