Massage

Wij vrouwen hebben meestal nogal wat ballen die we in de lucht moeten houden, en kunnen dus wel een ontspanningsmomentje gebruiken, naast yoga is massage hier ook heel erg geschikt voor. Kijk maar eens wat bij jou past en wie weet zie ik je binnenkort ook voor een massage.

Hotstone massage

Toe aan rust en ontspanning? Boek eens een hotstone massage. Een heerlijk momentje voor jezelf waar je je lichaam en geest echt een plezier mee doet. De verwarmde, gladde, platte basaltstenen zorgen voor een weldadige en diepere ontspanning. Door de warmte van de stenen werkt dit op een dieper niveau en kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden, ook ontspan je makkelijker en gespannen spieren en beschadigd zacht weefsel verlicht door je hele lichaam. Een hotstone massage verminderd stress en angst, helpt om beter te slapen, maakt gifstoffen vrij en verbetert de kwaliteit van je huid.

Zwanger en hotstone: neem dan eerst even contact op met je arts , meestal is het geen probleem.

Hotstone massage: 

30 min €47,50

60 min €75,-

(ladies only)

Waar: Voerendaal – Simpelveld

(vraag naar de voorwaarden, wanneer je 5 massages boekt, krijg je de 6e cadeau van mij)

Kruidenstempel massage

Wil jij je lichaam en geest weer totaal in balans laten brengen? Kijk dan eens naar deze oorspronkelijk Thaise massage vorm. Met warme, heerlijk geurende kruidenbuiltjes die helend en reinigend werken en je lichaam dieper laten ontspannen.

Je bloedcirculatie en stofwisseling wordt gestimuleerd en de stempels werken door tot in het onderliggend weefsel. Je spieren worden soepeler, je doorbloeding beter en je hebt minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen etc.

Kruidenstempel massage:

30 min €47,50 + €25,- voor 2 stempels (deze blijven van jou en hiermee kun je 3x gemasseerd worden)

(ladies only)

Waar: Voerendaal – Simpelveld

(vraag naar de voorwaarden, wanneer je 5 massages boekt, krijg je de 6e cadeau van mij)

Ontspanningsmassage:

Een moment van aandacht voor jezelf, even niets hoeven en alleen maar liggen en genieten. Alle spanningen die in de voorbije periode werden opgebouwd vloeien weg uit je lichaam en jouw geest komt helemaal tot rust.

De gestagneerde energie die vaak de oorzaak is van pijn of stijfheid van je spieren wordt hiermee weer in beweging gebracht. De spanning verdwijnt door ontspannings massage technieken, de levels van je stress hormonen nemen af en jij krijgt een boost door deze nieuwe energie.

Ontspanningsmassage:

30 min €47,50

(ladies only)

Waar: Voerendaal – Simpelveld

(vraag naar de voorwaarden, wanneer je 5 massages boekt, krijg je de 6e cadeau van mij)

Algemene tips voor massage:

  • Draag kleding en sierraden die makkelijk uit gaan
  • Je ligt bedekt met een handdoek in principe in je onderbroek
  • Drink na een massage altijd genoeg water om de vrijgekomen afvalstoffen af te kunnen voeren. Meteen na massage ontvang je hier een glaasje water, maar drink ook zeker de rest van de dag voldoende water om hoofdpijn te voorkomen.
  • Na een massage voel je je vaak moe of loom, jouw organen moeten na een massage extra hard aan de slag om alles te verwerken, dus het beste plan je na je massage moment niet te veel en doe je de rest van de dag lekker rustig aan.
  • Vermijd zware maaltijden rondom massage, eet liever veel groente en wat granen.